lainaus

Puhutaan työyhteisö- ja johtamisasioista selvällä arkikielellä


lainaus

Sovitaan konkreettiset muutosaskeleet ja seurataan edistymistä

Harri Hirvihuhta.

Harri Hirvihuhta

  • Organisaatiokonsultti, kouluttaja, coach, työnohjaaja, valmentaja
  • Työyhteisöjen ongelma- ja kriisitilanteiden sovittelija
  • 15 vuotta työnohjaajien ja työyhteisövalmentajien kouluttajana Oulun ja Helsingin yliopistoissa
  • 30 vuoden kokemus ratkaisukeskeisten menetelmien käytöstä

Olen työskennellyt yli 20 vuoden aikana satojen esimiesten, tiimien, johtoryhmien, avainhenkilöiden ja työyhteisöjen kanssa eri puolilla Suomea. Eri toimialojen tuntemukseni ja laaja menetelmäosaamiseni auttaa, kun valitsemme sinulle tai työyhteisöllesi/tiimillesi sopivia työtapoja.

Suurissa hankkeissa tai koulutustilaisuuksissa otan tarvittaessa omaa osaamistani täydentämään kokeneen toiminnallisten menetelmien valmentajan, improvisaationäyttelijän tai muun taitajan.

Olen sitoutunut Suomen työnohjaajat ry:n ja Suomen coaching-yhdistyksen eettisiin periaatteisiin.

Tärkeitä asioita vapaa-ajalla: luonto, kuntosali, pyöräily, Hakaniemen tori ja halli, Stax soul & Alternative country, Rickenbacker, itsepäisen kääpiösnautserin kasvatusyritykset.

Voitava Oy

Perustin Voitavan kesällä 1999. Osakeyhtiönä se on toiminut vuodesta 2002. Voitava Oy on luotettava ja vakavarainen yhteistyökumppani. Se on vuosien ajan saanut Rating Alfa analyysissa AA+ -luokituksen ja "Suomen vahvimmat" -sertifikaatin, johon yltävät vain luottokelpoisuudeltaan parhaat yritykset.

Kirjat

Ratkaisun taito

Hirvihuhta, Harri & Litovaara, Anneli (2003): Ratkaisun taito.

Ensimmäinen suomalainen ratkaisukeskeisen esimiestyön käsikirja, paljon käytännön esimerkkejä sekä työkaluja johtamiseen ja työyhteisön/tiimin eri tilanteisiin. 269 sivua, 4.painos.Coaching

Hirvihuhta, Harri (2006): Coaching – valmenna ja sparraa menestykseen.

Ensimmäinen suomalainen, kokonaan coachingille omistettu kirja, joka kertoo selkeästi ja konkreettisesti mm., miten coaching-prosessi etenee, mitä keskustelullisia ja vuorovaikutuksellisia työkaluja valmentaja käyttää ja mitkä ovat valmennuksen sudenkuopat. Kirja tarkastelee coachingia myös tilaajan ja ko. palvelua käyttävän asiakkaan näkökulmasta. 162 s.

Työpaikan pelisäännöt

Furman, Ben & Ahola, Tapani & Hirvihuhta, Harri (2004): Työpaikan pelisäännöt ja kuinka ne tehdään.

Runsaasti esimerkkejä ja harjoituksia sisältävä kirja, jota voivat käyttää HR-ammattilaiset, kehittäjät, esimiehet ja työyhteisön omat muutosagentit. 152 s.Vääryydestä vastuuseen

Ahola, Tapani & Hirvihuhta, Harri (2000/2002): Vääryydestä vastuuseen – Miten ohjata lapset ja nuoret ottamaan vastuu teoistaan.

Kirja sisältää mm. ohjeet vääriin tekoihin puuttumisesta ja tilanteen selvittelystä osapuolten kesken, sekä tiiviin teoriataustan ja käytännönläheisen Vastuun portaat – mallin, joka on käytössä oppilaitoksissa ja hankkeissa eri puolilla Suomea. 89 s.